11.08.2016

AVANT CAPITAL PARTNERS JA ALMA PROPERTY PARTNERS OSTIVAT 26.000 M2 KAUPPAKESKUKSEN OULUSSA

Avant Capital Partners on ostanut Sukari Konsernilta Oulun Ritaharjussa sijaitsevan Ideapark Oulu –nimisen kauppakeskuksen yhdessä Alma Property Partnersin hallinnoiman Alma Property Partners IAB rahaston kanssa. Kauppakeskuksen vuokrattava pinta-ala on n. 26.000 m2, ja sen käyttäjinä toimivat useat korkean profiilin ketjut kuten H&M, Lindex, Cubus, Dressmann ja Stadium.

”Olemme tyytyväisiä siihen, että onnistuimme hankkimaan tämän erinomaisen kohteen strukturoitujen myyntiprosessien ulkopuolelta nykyisessä kilpaillussa markkinatilanteessa yhdessä Alman kaltaisen korkean profiilin sijoittajakumppanin kanssa. Olemme jo identifioineet tiettyjä aloitteita kauppakeskuksessa sen vetovoimaisuuden edelleen vahvistamiseksi”, kommentoi Juha Mattila, Avant Capital Partners:n osakas.

“Olemme innoissamme voidessamme tulla Suomeen Avantin kaltaisen luotetun kumppanin rinnalla. Uskomme että Ideapark Oululla on kaupallisesti vetovoimainen sijainti ja tulemme etsimään tapoja luoda lisäarvoa kohteen kokonaistarjontaan,” kommentoi Simon de Château, Alma Property Partnersin osakas ja CIO.

Lisätietoja:
Juha Mattila, osakas, Avant Capital Partners, +358 40 560 5194, juha.mattila@avantcap.fi


Back to News